100% banii înapoi, garantat

Dacă în decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriţi să renunţaţi la achiziţionarea produsului dumneavoastră, este de ajuns să ni-l trimiteţi intact şi veţi primi banii înapoi. Produsul trebuie returnat la adresa:

SUPER ECO-CASA SRL, Str. Vâlcea nr. 60, 137005 - Aninoasa, jud. Dâmboviţa

Produsul poate fi returnat numai în condiţii perfecte; inclusiv ambalajul şi accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură.

Denunţarea contractului se face numai în scris. Returnarea produselor primite în stare perfectă de funcţionare se face pe cheltuiala clientului. SUPER ECO - CASA S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în condiţii perfecte - în cel mult 5 zile calendaristice de la data recepţionării produsului şi a denunţării în scris a contractului. Suma rambursată nu include cheltuielile de transport aferente returului, care cad în sarcina clientului.

(D.O.A. - dead on arrival):

  • Dacă produsele achiziţionate sunt nefuncţionale sau prezintă vicii de fabricaţie, vor fi înlocuite pe loc cu un produs funcţional, cu condiţia notificării în scris către SUPER ECO - CASA SRL în termen de 48 de ore de la recepţionarea produsului defect. Dacă produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va înlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia.
  • Cheltuielile de transport vor fi suportate integral în acest caz de către SUPER ECO -CASA S.R.L.
  • Dacă notificarea se va face ulterior termenului sus menţionat de 48 de ore, produsele fac obiectul garanţiei.

Returul produselor se supune ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, cu modificările şi completările ulterioare:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la comandă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."