Termeni şi condiţii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. poate modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni şi condiţii".

1. Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute. Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte şi complete. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale, sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Dacă vom constata că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desfiinţa contul dumneavoastră.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către S.C. Super Eco-Casa S.R.L. pentru confirmarea comenzilor şi livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. Super Eco-Casa S.R.L, iar dacă dumneavoastră veţi solicita, vor fi utilizate şi pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poştă sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienţi sunt strict confidenţiale. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. se angajează în faţa clienţilor săi să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei de afaceri dintre client şi S.C. Super Eco-Casa S.R.L..

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru. Confidenţialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.cafeaua-zilei.ro este asigurată de un certificat SSL.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră transmisă la adresa Str, Vâlcea nr. 60, Aninoasa, Jud, Dâmboviţa, România se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să şteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date - şi să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Super Eco-Casa să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Super Eco-Casa să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Super Eco-Casa să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Super Eco-Casa să înceteze expedierea de mesaje promoţionale solicitate iniţial în mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semnă şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa comenzi [at] cafeaua-zilei.ro;

e. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

 ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.cafeaua-zilei.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.cafeaua-zilei.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.cafeaua-zilei.ro ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA LEGALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declară pe propria răspundere faptul că întreg conţinutul de pe site-ul sau www.cafeaua-zilei.ro este original şi că toate resursele folosite (imagini de produs, specificaţii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producători, furnizor etc.), fără să încalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încălcare a drepturilor de autor, www.cafeaua-zilei.ro vă pune la dispoziţie adresa de e-mail service [at] cafeaua-zilei.ro. Întregul conţinut al site-ului www.cafeaua-zilei.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Super Eco-Casa şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Super Eco-Casa a oricăror elemente enumerate mai sus va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

4. Accesul la site

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. garantează oricărui utilizator accesul în interes personal pe acest site. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declară pe proprie răspundere că interzice în mod explicit şi va interzice prin orice mijloace tehnice şi legale aflate la dispoziţia sa: descărcarea sau modificarea parţială sau integrală a site-ului www.cafeaua-zilei.ro, reproducerea parţială sau integrală a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informaţiilor din site în orice manieră, în scopuri comerciale sau contrare oricăror interese ale S.C. Super Eco-Casa S.R.L., proprietarul de drept şi de fapt al site-ului www.cafeaua-zilei.ro.

5. Descrierea produselor

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declară pe propria răspundere că produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite întocmai după cum sunt prezentate şi oferite de producătorul lor, în limita stocului disponibil. Cumpărătorii sunt de acord în mod expres că produsele originale cumpărate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc în orice moment a tuturor produselor prezentate. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume plătite de orice cumpărător în avans - fără a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de către S.C. Super Eco-Casa S.R.L. în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 7 zile, în cazul în care Super Eco-Casa SĂ nu poate onora comanda confirmată.

Cu acordul consumatorului, S.C. Super Eco-Casa S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate şi preţ echivalente cu cele solicitate iniţial, în cazul indisponibilităţii produsului sau serviciului comandat. În caz contrar, se va recurge la rambursarea de către S.C. Super Eco-Casa S.R.L. a sumei plătite de către consumator în termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără ca să creeze obligaţii contractuale; cu toate precauţiile luate de S.C. Super Eco-Casa S.R.L., produsele livrate pot diferi uşor de imagini în ceea ce priveşte culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz în care orice cumpărător poate renunţa la achiziţie. S.C. Super Eco-Casa S.R.L. declară faptul că toţi producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.cafeaua-zilei.ro - şi-au rezervat dreptul să modifice specificaţiile tehnice şi comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare cu reprezentanţii mărcilor respective în România. Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realităţii în momentul introducerii lor în website. S.C. Super Eco-Casa S.R.L nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greşeli sau modificări apărute.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru bună funcţionare a surselor externe de conţinut către care se fac trimiteri, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora - şi îşi rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii Internet care pot avea conţinut ilegal sau dăunător.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. nu răspunde de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecţiuni şi repararea lor revine în sarcina producătorului, importatorului şi service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original emis de furnizorii noştri.

Valoarea maximă a obligaţiilor companiei S.C. Super Eco-Casa S.R.L. faţa de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de S.C. Super Eco-Casa S.R.L. de la acest client.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L nu este răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă S.C. Super Eco-Casa S.R.L a fost informat anterior de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment întreg conţinutul acestui site fără o notificare prealabilă.

6. Preţuri

Preţurile produselor prezentate în site sunt exprimate în lei şi includ TVA şi taxa verde (dacă este aplicabilă produselor comandate). Preţul de achiziţie al produselor prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Termenul de valabilitate al preţurilor şi ofertei este cel menţionat pe site-ul www.cafeaua-zilei.ro. În lipsa unei menţiuni, preţurile pot fi oricând modificate. De asemenea, preţurile pot suferi modificări zilnice, în funcţie şi de evoluţia cursului valutar anunţat de Banca Naţională a României.

Toată ofertă şi toate promoţiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile.Promotiile nu se cumuleaza sub nici o forma, unui produs aflat in promotie neputand a i se aplica si o alta reducere.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului a fost introdus gresit in baza de date sau afisat gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

7. Livrarea produselor

Super Eco-Casa îşi rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienţilor.

*Livrarea pe teritoriul României este GRATUITĂ pentru toate comenzile mai mari de 300 lei inclusiv TVA, în peste 5800 de locaţii din România, fără km suplimentari. Tariful aferent livrării comenzilor cu valoare sub 300 lei este de 16.90 lei inclusiv TVA. Pentru restul localităţilor din România, se adaugă un cost suplimentar de 0,7 lei / km suplimentar fără TVA, calculat în momentul în care introduceţi judeţul şi localitatea de destinaţie.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii; la livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conţinutului pachetului în prezenţa curierului. Orice reclamaţie ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de S.C. Super Eco-Casa S.R.L..

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Super Eco-Casa S.R.L. care includ: indisponibilitatea la producător, acţiuni guvernamentale, impedimente de forţă majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comandă va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediţii, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L îşi rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greşit în baza de date, sau afişate greşit, livrarea nefiind încă efectuată.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni şi Condiţii se poate efectua exclusiv în avans sau cel mai târziu la livrarea produselor.

S.C. Super Eco-Casa S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti sau a intregii valori a produselor. Produsele care au status de stoc "Comanda externa" sau "La comanda" pot face obiectul unor plati in avans, integrale sau partiale, dupa caz.

Plata în avans se poate realiza prin dispoziţie de transfer sau ordin de plată, în baza unei facturi proformă; dovada plăţii trebuie trimisă către S.C. Super Eco-Casa S.R.L. la adresa de e-mail comenzi [at] cafeaua-zilei.ro. Aceste comenzi vor începe a fi procesate numai după încasarea avansului.

În cazul în care suma achitată în avans este mai mare decât valoarea produselor comandate, diferenţa va fi restituită imediat clientului.

Dacă suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferenţa în momentul livrării.

Pentru această ultimă situaţie, ca şi pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garanţia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site au o garanţie de la minim 24 luni şi până la maxim 60 luni din momentul achiziţiei, în funcţie de furnizorul fiecărei mărci în parte. Fiecare produs este însoţit de Certificatul de garanţie al producătorului sau de Certificatul de garanţie emis de SUPER ECO-CASA S.R.L., cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Pentru orice problemă apărută în perioada de garanţie şi nerezolvată de departamentele service menţionate în certificatul de garanţie care însoţeşte produsele, va puteţi adresa S.C. Super Eco-Casa S.R.L. la e-mail service [at] cafeaua-zilei.ro.

Garanţia pentru produsele nealimentare vândute pe acest site este de minim 24 luni de la data achiziţiei, cu excepţia materialelor consumabile.

Garanţia se acordă la sediul S.C. SUPER ECO-CASA S.R.L. din Str. Vâlcea nr. 60, Aninoasa, Dâmboviţa, ROMÂNIA, unde ne puteţi oricând contacta la tel. 0752 173 302.

10. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

Pentru orice problemă apărută în relaţia cu S.C. Super Eco-Casa S.R.L., domnul Bogdan Dobândă va stă cu plăcere la dispoziţie, la telefon 0752 173 302 şi la adresa de e-mail service [at] cafeaua-zilei.ro.

Continuarea acţiunii dumneavoastră presupune acordul cu aceşti Termeni şi Condiţii.