Despre noi

Acest magazin online a fost lansat în 21.12.2012, dată la care mulţi oameni de pe Pământ, conform spuselor unui vechi calendar maya, se pregăteau de Apocalipsă. Dacă citeşti azi aceste rânduri, e clar că totul a fost doar un nou început, de care ne bucurăm cu toţii chiar acum.

Despre noi... suntem iubitori de cafea bună, pe care nu am găsit-o până în anii din urmă, dar pe care am descoperit-o după ce am băut prima cafea de origine, alta decât cea din supermarket, preparată la un espressor... altul decât cel de la supermarket.

Am selecţionat de-a lungul timpului cel mai bun curier rapid, aşa că... DA, comanda o să-ţi ajungă la timp. Am găsit şi acel furnizor de cafea de origine care să ne ofere mereu stocuri suficiente, ca să nu mai rămâi niciodată fără cafea.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să petreci puţin timp să te gândeşti la o comandă periodică, pentru că merită: îţi dăm 10% reducere pentru comenzi periodice, fie că iei ceai şi cafea pentru acasă, fie că iei pentru la birou.

La şuetă este locul în care o să afli mereu primul ce se mai întâmplă cu cafeaua pe glob, o să găseşti ghiduri pentru alegerea (atât de dificilă !! ) a unui espressor şi reţete de ceai, cafea şi cofeturi care au întrunit cele mai multe aprecieri din partea noastră de-a lungul vremii.

Dacă ai ceva să lauzi ori să critici la produsele noastre, exprimă-te liber într-un review. Pe Face o să putem împărtăşi bucuria fiecărui strop de ceai şi cafea, aşa că hai să ne împărtăşim şi, BUCURĂ-TE!, pentru că vom avea grijă să nu mai rămâi niciodată fără cafea şi ceai, acasă ori la birou.